Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Dreven NoordMijn Apeldoorn

Presentatie van het voorlopig ontwerp

Na de ronde met de bakfiets kwamen bewoners op dinsdag 22 januari bijeen om de eerste ideeën voor hun buurt te horen. Op basis van alle input van buurtbewoners zijn de voorlopige denkrichtingen gepresenteerd. Hierna was er volop gelegenheid om alle meningen en suggesties te delen. Bewoners schreven hierbij hun input op de tekeningen. De komende tijd gaan we de wensen van de buurt omzetten in een schetsontwerp voor de wijk. Benieuwd naar de presentatie? Deze vindt u hier

Ontwerpsessie op 15 mei

Bij basisschool de Korf kunt u live meekijken over de schouder van onze ontwerper en uw suggesties geven. Op deze manier werken we samen naar een uitgewerkt ontwerp. We vinden het belangrijk om uw mening, als ambassadeur voor de wijk, te horen. Neem gerust andere wijkbewoners of geïnteresseerden mee naar de Korf! Hoe meer meningen we horen, hoe beter het ontwerp straks voldoet aan de wensen uit de buurt.

Programma
U bent op woensdag 15 mei van harte welkom bij de Korf: Postmeestersdreef 2. Er is een inloop tussen 9:00 uur een 21:00 uur. We hebben de sessies verdeeld over verschillende groepen.

Ontwerpsessies:
09:00-11:00 uur - groep A (het rood omcirkelde gebied op de kaart)
11:00-13:00 uur - groep B, (het blauw omcirkelde gebied op de kaart)
14:00-16:00 uur - groep C, (het groen omcirkelde gebied op de kaart)
16:00-21:00 uur - alle groepen (het hele gebied)  • DrevenBekijk een grotere versie