Ga naar de homepage

Groot Zonnehoeve

Allerlaatste kavels van Villahoeve in de verkoop!

Mijn Apeldoorn

Pak de laatste kans om in Villahoeve te gaan wonen! De laatste vijftien kavels worden op vrijdagavond 30 november via een loting verkocht. Villahoeve is een buurt gelegen in Groot Zonnehoeve met een landelijke uitstraling door het vele groen, speeltuinen en speelvelden. 

De laatste Villahoeve kavels, fase 6, liggen aan de Laan van Zonnehoeve. Er zijn elf kavels voor vrijstaande woningen en vier kavels voor twee-onder-één-kapwoningen. De kavels zijn ruim en bieden door hun afmetingen volop mogelijkheden. De straat kenmerkt zich door uitsluitend moderne architectuur. Er worden geen eisen gesteld aan de kleur van de woning en vormgeving met uitzondering van de vorm en kleur van het dak. Door deze keuzevrijheid ontstaat er een levendige straat met voor elk wat wils.  

Alle informatie over de kavels is te vinden op deze site of op te halen in de Kavels+Panden winkel. Is Villahoeve dé locatie voor uw droomhuis? Vanaf 23 november 10 uur kunt u zich tijdens onze openingstijden inschrijven in de Kavels+Panden winkel. Op vrijdag 30 november sluit de inschrijvingstermijn om exact 12 uur. De winkel is te vinden in het tijdelijke gemeentehuis aan het Stationsplein 50. Voor de kavels bestemd voor twee-onder-één-kapwoningen geldt dat u zelf een medebouwer zoekt en zich vervolgens gezamenlijk inschrijft.  

Openingstijden Kavels + Panden winkel (Stationsplein 50)  

Maandag: open van 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag: open van 10:00 tot 14:00 uur
Vrijdag: open van 10:00 tot 17:00 uur  

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de kavels+panden winkel.

Villahoeve fase 1 t/m fase 5

Op dit moment zijn de kavels onder reservering of verkocht.  

Documenten  • Laan van ZonnehoeveBekijk een grotere versie
  • Wonen in Groot Zonnehoeve
  • Villahoeve fase 6Bekijk een grotere versie