Komt u langs bij een van de ontmoetingsplekken in de wijken? Hulp en begeleiding bij persoonlijke vragen

Sinds 1 juni zijn de deuren van de meeste Basisontmoetingsplekken gedeeltelijk weer open. Allereerst voor de dagbesteding en ondersteuningsactiviteiten.

Niet alle activiteiten kunnen direct starten en niet alle deelnemers kunnen tegelijk komen. Anders zijn er teveel mensen op de Basisontmoetingsplek. Het is belangrijk dat u telefonisch of digitaal contact hebt met de Basisontmoetingsplek voordat u de locatie bezoekt.

De locaties zijn verplicht om de richtlijnen vanuit de overheid na te leven. Deze kunt u vinden op de website van de rijksoverheid, www.rijksoverheid.nl. Per locatie kunnen verschillende groepsgroottes en mogelijkheden gelden.

De kinderopvang en prikpolies die in de ontmoetingsplekken zitten zijn wel open.

Noordwest/centrum

Philadwars, De Klup, Ontmoet & Co, Pluspunt Orden, Mandala, Berkenhove, De Veenkamp, De Groene Hoven.

Zuidoost

Berghorst, de Matenhof.

Noordoost

Pluspunt Gentiaan, Koningin Wilhelmina, Het Atrium, Talma Borgh.

Zuidwest

Ons Honk, de Graanhof, ’t Vogelnest

Dorpen

Koningin Wilhelminahof, de Vier Dorpen.

Jongerencentra

Noordwest/centrum

De Klup, 7312

Zuidoost

Don Bosco de Maten

Noordoost

Don Bosco Zevenhuizen, de Corner, 1005

Zuidwest

Blitz, Twilight.

Gezellig met anderen een kop koffie drinken of deel nemen aan een activiteit. In de ontmoetingsplekken is van alles te doen. En iedereen is welkom, ook als u een beperking heeft. Op 19 ontmoetingsplekken in Apeldoorn kunt u ook terecht voor persoonlijke informatie en ondersteuning door professionals in de zorg. Dit zijn de basisontmoetingsplekken. Op www.ontmoetelkaarinapeldoorn.nl vindt u meer informatie over wat er gebeurt in de ontmoetingsplekken.

Op alle basisontmoetingsplekken is ook dagbesteding. De dagbesteding is bedoeld voor mensen die moeite hebben om ritme en structuur in de dag aan te brengen.