Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Kringloop de Waterlelie

Kringloop de Waterlelie heeft in 2017 haar deuren geopend in Loenen. Wij zijn gevestigd in tuincentrum de Groenshop Loenen.

Mijn Apeldoorn

Kringloop de Waterlelie heeft in 2017 haar deuren geopend in Loenen. Wij zijn gevestigd in tuincentrum de Groenshop Loenen. Kringloop De Waterlelie is opgericht om projecten van ontwikkelingshulporganisatie ADRA Nederland te ondersteunen. ADRA zet zich wereldwijd in voor armoedebestrijding en is gevestigd in meer dan 130 landen.

Kringloop de Waterlelie is niet alleen bedoeld voor de verkoop van tweedehands artikelen, maar ook een plaats waar mensen een praatje kunnen maken onder het genot van een kopje thee met wat lekkers erbij. Kringloop de Waterlelie in Loenen wil bijdragen aan maatschappelijke bewustwording en wil door hergebruik van producten haar steentje bijdragen aan mensen in ontwikkelingslanden. In de winkel van Kringloop de Waterlelie kunt u heerlijk winkelen. Hier vindt u altijd wel iets bijzonders, iets leuks of iets waardevols. Het aanbod wisselt met regelmaat. De winkel is goed bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid voor de winkel. 

Uw voordeel

Kringloop De Waterlelie is ruim en overzichtelijk opgezet. Vol met allerlei spullen en goederen van hoge kwaliteit. De winkel kent een uitgebreid assortiment van:
boeken, lp’s, cd’s, dvd’s, kleding, schoenen, huisraad, meubelen, elektronica, schilderijen, kleden, bankstellen, sportartikelen, lampen, kantoorspullen, speelgoed, computers, gereedschap – tuingereedschap etc.
U vindt er altijd wel iets, trendy, fraai klassiek, antiek of tijdloos. U vindt het allemaal in onze winkel. Kom snel eens langs en verzilver je strippen. Want in de Kringloop De Waterlelie is elke strip maar liefst € 2,50 waard.

Kijk op Facebook voor de evenementen.

Kringloop de Waterlelie Centrum Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
Alle artikelen Diverse prijzen

1

2

3

Korting € 2,50

Korting € 5,00

Korting € 7,50

Enzovoort

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Meer informatie

Kringloop de Waterlelie (achterin de kassen van Groenshop Loenen)
Hameinde 13A
7323 DB Loenen
Telefoon: (06) 83 91 28 63