Ga naar de homepage

Laatste kavels van Villahoeve in de verkoop

09-11-2018

Pak de laatste kans om in Villahoeve te gaan wonen!

Mijn Apeldoorn

De laatste vijftien kavels worden op 30 november via een loting verkocht. Villahoeve is een buurt gelegen in Groot Zonnehoeve met een landelijke uitstraling door het vele groen, speeltuinen en speelvelden.

Voor elk wat wils

De laatste vijftien kavels van Villahoeve liggen aan de Laan van Zonnehoeve. Er zijn elf kavels voor vrijstaande woningen en vier kavels voor twee-onder-een-kapwoningen. De kavels zijn ruim en bieden door hun afmetingen volop mogelijkheden. De straat kenmerkt zich door uitsluitend moderne architectuur. Er worden geen eisen gesteld aan de kleur van de woning en vormgeving met uitzondering van de vorm en kleur van het dak. Door deze keuzevrijheid ontstaat er een levendige straat met voor elk wat wils.

Inschrijving en loting

Vanaf 9 november is alle informatie over de vrijstaande kavels te vinden op apeldoorn.nl/villahoeve of op te halen in de Kavels+Panden winkel. Is Villahoeve dé locatie voor uw droomhuis? Vanaf 23 november kunt u zich inschrijven in de Kavels+Panden winkel. Deze is te vinden in het tijdelijke gemeentehuis aan het Stationsplein. De toewijzing gebeurt via een loting op 30 november.

Laatste kavels Villahoeve in de verkoop