Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Nieuws

Bericht vanuit de gemeenteraadsfracties.

Mijn Apeldoorn

 • Bericht vanuit de gemeenteraad
  07-10-2020
  Beste Apeldoorners, Het coronavirus is opnieuw flink aanwezig. In de zomer leek het beter te gaan, maar nu zijn de maatregelen weer verscherpt. Daardoor nemen de zorgen van veel inwoners uit de gemeente Apeldoorn fors toe. Ook bij de leden van de gemeenteraad van Apeldoorn.
 • Nieuw beeldmerk voor gemeenteraad Apeldoorn
  26-08-2020
  De gemeenteraad van Apeldoorn heeft haar beeldmerk vernieuwd.
 • Nieuwe cursus Politiek Actief
  10-07-2020
  In september starten wij weer met de gratis cursus Politiek Actief. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die erover nadenkt politiek actief te worden, maar nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn.
 • Debat 'Tijdelijke wet maatregelen COVID-19; doorwerking en democratische legitimering’
  03-07-2020
  Op welke wijze wil en kan de gemeenteraad betrokken worden bij besluitvorming over maatregelen die genomen worden om de coronacrisis te bestrijden? Dat is één van de vragen die aan de orde komt tijdens het debat aanstaande donderdag.
 • Gemeenteraad spreekt over De Hoenderloo Groep
  15-05-2020
  28 mei praat de gemeenteraad tijdens de Politieke Markt over alle 82 ingekomen brieven over De Hoenderloo Groep. 18 juni staat het Ruimtelijk kader herbestemming terrein De Hoenderloo Groep op de agenda om 19.00 uur. Na aanmelding via otgriffie@apeldoorn.nl kunt u inspreken in de vergadering. Dit kan fysiek, maar bij voorkeur digitaal of schriftelijk.

Nieuwsarchief