Ga naar de homepage

Zorgorganisaties fuseren tot ‘KleinGeluk’

05-07-2018 15.20 uur

De twee Apeldoornse zorgorganisaties De Goede Zorg en De Zorgmensen gaan samen verder als ‘KleinGeluk’. De focus van de nieuwe zorgorganisatie ligt op het creëren van kleine maar waardevolle geluksmomenten voor cliënten.

Mijn Apeldoorn

De fusie geeft KleinGeluk de mogelijkheid om een breed zorgpakket te bieden dat aansluit op de individuele cliënt en zijn sociale netwerk. Daarnaast biedt de samenwerking meer ruimte om te blijven innoveren, de gespecialiseerde zorgverlening te verbreden en meer ontwikkelmogelijkheden voor personeel te bieden.

Vormen van zorg

De zorg van KleinGeluk varieert van zorgwoningen voor zelfstandig wonen tot kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie. KleinGeluk biedt ook uitgebreide specialistische zorg, thuiszorg en hulp in het huishouden.

Locaties

Tot de wooncomplexen van KleinGeluk behoren de locaties Avondzon, De Veenkamp, De Matenhof, Het Kristal, De Groene Hoven en Sainte Marie. In het najaar van 2019 worden twee nieuwe locaties gerealiseerd op het Julianaterrein (het voormalige Julianaziekenhuis) en het Veldhuisterrein (Molenstraat-Centrum).