De gemeente Apeldoorn heeft samen met het Regionaal Energieloket in verschillende wijken buurtacties georganiseerd over energiezuinig wonen. Fotograaf: Gemeente Apeldoorn

Elke woning een eigen bespaaradvies

Wilt u zo slim mogelijk energie besparen? Dan zijn er bespaaradviezen op maat, specifiek voor elke soort woning, dus ook voor uw woning. Deze adviezen vindt u online in een adviesrapport. Zo wordt besparen maatwerk.

De gemeente Apeldoorn heeft samen met het Regionaal Energieloket in verschillende wijken buurtacties georganiseerd over energiezuinig wonen. Voor deze acties zijn een aantal voor- beeldwoningen onderzocht door technische adviseurs. De adviseurs hebben per voorbeeld- woning een adviesrapport gemaakt. Deze rapporten kunt u gebruiken als voorbeeld voor uw woning.

In de rapporten staat niet alleen welke stappen u kunt zetten naar een energiezuinigere woning, maar ook wat de kosten ongeveer zijn. De rapporten zijn opgedeeld in woningtypes en bouwperiodes. U vindt de rapporten website van het Regionaal Energieloket.

Meer handige tips over energie besparen? Kijk ook eens op de websites van Verbeter je huis en Milieu centraal

Uw Reactie
Uw Reactie