De gemeente Apeldoorn stelt een tweede ronde subsidie beschikbaar voor evenementen en activiteiten die in het teken staan van het WK Volleybal 2022. 

Geld voor uw eigen WK-evenement?

De gemeente Apeldoorn stelt een tweede ronde subsidie beschikbaar voor evenementen en activiteiten die in het teken staan van het WK Volleybal 2022. Daarmee juicht de gemeente initiatieven toe van inwoners, scholen, buurten of sportverenigingen in aanloop naar het WK Volleybal. U kunt maximaal € 2.000,- per evenement aanvragen.

De subsidie kan tot 16 september worden aangevraagd

Kijk voor meer informatie op www.apeldoorn.nl/wkvolleybal-subsidie. Daar staat ook aan welke voorwaarden de aanvraag moet voldoen. We hebben het aanvragen zo makkelijk mogelijk gemaakt.

FIVB WK Volleybal Vrouwen

Van 23 september t/m 15 oktober 2022 vindt het WK Volleybal Vrouwen in Nederland plaats. Samen met Polen organiseert Nederland het WK en Apeldoorn is één van de speelsteden. Een waanzinnig mooi sportevenement dat drie weken duurt en waar 24 landen, van vijf verschillende continenten aan meedoen. Twee kwartfinales, één halve finale, de troost finale en de finale worden gespeeld in Omnisport Apeldoorn. De overige wedstijden worden gespeeld in Gelredome Arnhem en Ahoy Rotterdam.

Uw Reactie
Uw Reactie