Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Energiek wonen

Voor uw vragen over energie besparen kunt u kosteloos terecht bij Energiek Wonen van de gemeente Apeldoorn. Onze adviseurs hebben veel (technische) kennis van het zelf opwekken van energie, maatregelen in huis die energie besparen en van subsidies en leningen. Samen met u kijken zij in een adviesgesprek naar de mogelijkheden voor de woning. Uw adviesgesprek vindt plaats op de Paslaan 1 in Apeldoorn.

Mijn Apeldoorn

Afspraak maken

Beschrijving

Wilt u advies van een van onze adviseurs, dan kunt u het beste een afspraak maken. Wilt u telefonisch advies? Ook daarvoor kunt u een afspraak maken. Eén van onze adviseurs belt u dan op de door u gekozen datum en tijd. Hebt u vragen of wilt u de afspraak annuleren, neem dan contact op met energiek@apeldoorn.nl of telefoonnummer 14 055.

Naast het uitgebreidere advies van de adviseurs van Energiek Wonen, kunt u ook een vrijwillige energiecoach vragen bij u thuis langs te komen. Zij denken graag op een laagdrempelige manier met u mee over de mogelijkheden voor energiebesparing in uw situatie. Ga voor meer informatie naar de pagina energiecoaches op deze website.