Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Energiek wonen

Voor uw vragen over energie besparen kunt u kosteloos terecht bij Energiek Wonen van de gemeente Apeldoorn. Onze adviseurs hebben veel (technische) kennis van het zelf opwekken van energie, maatregelen in huis die energie besparen en van subsidies en leningen. Samen met u kijken zij in een adviesgesprek naar de mogelijkheden voor de woning. Uw adviesgesprek vindt plaats op de Paslaan 1 in Apeldoorn.

Mijn Apeldoorn

Aangepaste dienstverlening door coronavirus

Het coronavirus vraagt van ons een andere manier van werken. Als gemeente Apeldoorn helpen we u online, telefonisch en waar noodzakelijk fysiek. Het is op dit moment voor sommige producten mogelijk om online een nieuwe fysieke afspraak te maken.

Onze dienstverlening gaat waar mogelijk door, soms in een andere vorm. Heeft u in de komende periode de gemeente nodig? Kijk dan op www.apeldoorn.nl voor de digitale mogelijkheden. Veel producten en diensten kunt u online aanvragen, zoals u gewend bent. Ook kunt u bellen met 14 055. Samen kijken we dan hoe wij u het beste kunnen helpen.


Afspraak maken

Beschrijving

Wilt u advies van een van onze adviseurs, dan kunt u het beste een afspraak maken. Wilt u telefonisch advies? Ook daarvoor kunt u een afspraak maken. Eén van onze adviseurs belt u dan op de door u gekozen datum en tijd. Hebt u vragen of wilt u de afspraak annuleren, neem dan contact op met energiek@apeldoorn.nl of telefoonnummer 14 055.