Wat zoekt u:
oranjepark

Alle kinderen doen mee in Apeldoorn

regelrecht logo

Meedoen

Voor uw kind wilt u alles doen, maar met een laag inkomen is dit niet altijd gemakkelijk. Op deze pagina vindt u een overzicht waar u terecht kan voor verschillende voorzieningen en voor dat extra steuntje in uw rug. Zo zorgen we ervoor dat alle kinderen meedoen in Apeldoorn.
Geld

Portemonnee

Een extraatje in de vorm van cadeaubonnen, een vergoeding voor de zwemlessen of spullen die mensen gratis weggeven. In Apeldoorn zijn er verschillende regelingen en platformen waar u gebruik van kan maken die schelen in uw portemonnee
regelrecht logo

School

Wanneer uw kind naar school gaat, komt daar van alles bij kijken. Denk hierbij niet alleen aan het schoolgeld, maar ook aan de aanschaf van een fiets of schoolspullen.
regelrecht logo

Vrije tijd en activiteitenkalender

Een leuk dagje uit met uw kinderen. De verjaardag van uw kind vieren. Hier leest u meer over een geslaagd kinderfeestje of leuke uitstapjes in en om Apeldoorn. Want: Alle kinderen doen mee!
cultuur

Sport en Cultuur

Voor ieder kind is het belangrijk om te doen aan sport en cultuur. Muziekles, sporten of je terugtrekken in je eigen belevingswereld, welk kind wil dit niet? Kinderen kunnen zo ontdekken waar zij goed in zijn, plezier maken en zich ontwikkelen.