Juryleden gezocht

Inwoners gezocht. Wie wil deel uitmaken van een inwonersjury voor de kunstkasten in Apeldoorn. Deze jury gaat samen met een vakjury beslissen welke (kunst)ontwerpen op 22 stroomkasten in Apeldoorn komen.

Foto: gemeente Apeldoorn

Apeldoorn zoekt 100 juryleden voor kunst op stroomkasten

De gemeente zoekt inwoners die 20 september deel willen uitmaken van een inwonersjury. Die gaat samen met een vakjury beslissen welke (kunst)ontwerpen op 22 stroomkasten in Apeldoorn komen.

Ze zijn grijs, lelijk en ze staan overal: stroomkasten. De komende maanden vormen 22 van deze stroomkasten het canvas van een mooi kunstproject. Creatieve Apeldoornse makers, zoals kunstschilders, graffiti-artists, dichters, fotografen, illustratoren en vormgevers zijn de afgelopen maand opgeroepen om deze saaie stroomkasten om te vormen tot mooie kunstwerken. De “kunstkasten” vormen samen een soort buitenmuseum voor inwoners en bezoekers.

Plek voor 100 juryleden

De ontwerpen stromen binnen en het keuzemoment komt dan ook dichterbij. Lijkt het u leuk om deel te nemen aan de inwonersjury? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar kunstkast@apeldoorn.nl. Er is plek voor maximaal 100 inwoners. U ontvangt bericht als u een plekje heeft in de jury.

Dit project is een samenwerking tussen Liander, CODA, GIGANT, ACEC en de gemeente Apeldoorn.

Uw Reactie
Uw Reactie