Extra's voor mensen met een laag inkomen

Alle producten onder Extra's voor mensen met een laag inkomen

Energietoeslag

U kunt tot en met 31 december 2022 € 1.300,- energietoeslag aanvragen als uw inkomen lager is dan 130% van de bijstandsnorm. U krijgt binnen twee weken een besluit op uw aanvraag. U kunt makkelijk testen of u hier recht op heeft.

Vergoeding voor zwemdiploma A

Als u gebruik maakt van de Regelrechtregeling en u kinderen heeft, dan kunt u een vergoeding krijgen voor de kosten van de zwemlessen. U kunt deze vergoeding vanaf 1 maart 2022 online aanvragen.

Tegemoetkoming wettelijk eigen risico

Hoge zorgkosten en een laag inkomen? Dan kunt u éénmalig een compensatie krijgen voor 50% van uw verbruikte wettelijk eigen risico.

Bijzondere bijstand voor onverwachte kosten

Soms heeft u extra kosten door nieuwe situaties in uw leven die niet vaak voorkomen. Bijvoorbeeld door een gestegen energierekening. Of omdat u ziek bent geworden. Of omdat u een advocaat nodig heeft. Kunt u deze kosten niet zelf betalen met uw inkomen of vermogen? Dan kunt u misschien ‘bijzondere bijstand’ krijgen.

Bijdrage schoolzwemmen speciaal (basis)onderwijs

Scholen voor speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs in de gemeente Apeldoorn kunnen een bijdrage aanvragen voor schoolzwemmen.

Uw Reactie
Uw Reactie