Marcos
Fotograaf: Peter Lous
Marcos

De stadsrapper is ambassadeur van de gemeente Apeldoorn en brengt actuele Apeldoornse thema’s onder de aandacht bij jongeren. Daarnaast geeft de stadsrapper meer bekendheid aan de Apeldoornse hip-hop/urban scene.

Stadsrapper

Marco Nimani, artiestennaam Marcos, is de nieuwe stadsrapper van Apeldoorn. Hij neemt hiermee het stokje over van rapper Dani Apeldoorn. Marco is de tweede Stadsrapper van Apeldoorn. Hij gaat met zijn raps actuele thema’s onder de aandacht brengen bij jongeren.

Marcos
“ Ik wil juist verbinden door te vertellen.”

Als Stadsrapper wil Marco (artiestennaam Marcos) jongeren inspireren en verbinden. “Ik zou graag verbinding zien tussen wijken. Dat kinderen uit Zevenhuizen en de Parken gelijk zijn. Het gaat erom dat ze weten dat ze allemaal kunnen bereiken wat ze willen.”

Marco is elke maandag- en woensdagavond te vinden in Don Bosco Zevenhuizen. Daar helpt hij als vrijwilliger mee in de studio. “Het is echt bedoeld als een plek voor de jongeren. Beter hier dan op straat. Het doet me goed, want er komen ook steeds meer jongens die iets willen doen.” Ook geeft hij songwriting en hiphop workshops op scholen. “En elke zondag kunnen ze mij vinden op de werkplaats in Gigant. Ik ben daar om mensen met een passie voor muziek te helpen. Alle niveaus en leeftijden uit heel Apeldoorn.”

(bron: Apeldoorn Direct)

Ambassadeur van de stad

Stadsrapper Marcos
Stadsrapper Marcos Fotograaf: Peter Lous

Cultuur

Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe en een prima uitvalsbasis voor de groene omgeving en de vele attracties en verblijfslocaties op de mooie Veluwe.

Meer informatie

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op.

Uw Reactie
Uw Reactie