Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Glazeniershorst

31-03-2021

Het asfalt van de Glazeniershorst, Schrijnwerkershorst en Houtsnijdershorst is aan vervanging toe. Tijdens deze werkzaamheden richten we de wegen meteen in als 30 kilometer zone. We doen dit met snelheidsremmers zoals drempels en een plateau bij de fietsoversteek. De hofjes krijgen allemaal een inritconstructie om zo meer duidelijkheid over de voorrangsregeling te creëren. 

Mijn Apeldoorn

Bekijk de plannen

Planning

We verwachten rond augustus/september te starten met de werkzaamheden. Voor de werkzaamheden beginnen krijgt u bericht van de aannemer over:

  • wanneer en waar ze starten met de werkzaamheden;
  • hoe lang de werkzaamheden duren;
  • wat de gevolgen zijn voor de bereikbaarheid. 

Met de aannemer kunt u dan praktische zaken afspreken, als u bijvoorbeeld een keuken geleverd krijgt, gaat verhuizen of een container wilt plaatsen voor het opknappen van uw tuin.

Het project Schrijnwerkershorst en Houtsnijdershorst heeft vertraging. De bewoners van deze straten zijn via een brief van de aannemer op de hoogte gesteld.

Vragen

Heeft u een vraag of opmerking over de werkzaamheden, dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken op nummer 055 580 2621 of mailen naar j.nijdeken@apeldoorn.nl.