Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Fietspad Apeldoorn - Klarenbeek

29-07-2020

Al langere tijd leeft de wens om een fietspad te realiseren tussen Apeldoorn en Klarenbeek langs de Polderweg en Elsbosweg. Dit vanwege de vele fietsers - waaronder veel scholieren - en auto’s die de route gebruiken en het feit dat gebruikers de huidige situatie als onveilig ervaren. In de Verkeersvisie 2016-2030 die door de gemeenteraad is vastgesteld is dit fietspad expliciet opgenomen als project.

Mijn Apeldoorn

Kaartje met fietspad

Het project is opgeknipt in twee fases. Fase 1 gaat over het stuk tussen de A1 en de A50. In fase twee gaat de gemeente aan de slag met het stuk vanaf de A50 tot Klarenbeek. Inmiddels is dit project zover dat de vergunning voor de eerste fase naar verwachting medio oktober 2020 ter inzage gelegd kan worden. Voordat we dit doen, hebben we de aanwonenden geïnformeerd over het ontwerp en organiseren we een ‘inloop op afspraak’ voor de omwonenden en eventuele andere belangstellenden.

Via deze webpagina bieden we alle informatie over het tracé en het ontwerp aan en leest u meer over de procedure en de planning.

Reageren op de plannen

Wilt u reageren op de plannen of heeft u een vraag? U kunt mailen of bellen met de projectleider, Sander Baan. U kunt hem mailen via s.baan@apeldoorn.nl of bellen via telefoonnummer 14055.

Inloop op afspraak

Vindt u het prettiger om ‘live’ een vraag te stellen of opmerking door te geven, dan bieden we die gelegenheid ook, op maandag 21 september tussen 18.30 en 20.00 uur. Om zeker te weten dat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen afstand van elkaar kan houden, vragen we u wel nadrukkelijk of u zich aan wilt melden hiervoor. Alleen dan weten we exact hoeveel mensen we kunnen verwachten op een bepaald tijdstip. We zullen afhankelijk van de aanmeldingen een locatie reserveren, uiteraard indien mogelijk in de buurt. U kunt zich aanmelden via: m.tenbrinke2@apeldoorn.nl Geef aub hierbij aan welk tijdstip u het best schikt, dan proberen wij daar bij het indelen zoveel mogelijk rekening mee te houden.  • Fietspad Apeldoorn - Klarenbeek, kruising Elsbosweg, aanzicht verafBekijk een grotere versie
  • Fietspad Apeldoorn - Klarenbeek, kruising Kuipersdijk - Polderweg, aanzicht verafBekijk een grotere versie