Energie in uw eigen huis
Fotograaf: Peter Lous
Energie in uw eigen huis

Wilt u aan de slag gaan met energie in uw eigen woning maar weet u nog niet (helemaal) hoe? Kom dan langs bij het Energiepunt aan de Paslaan 1 in het centrum van Apeldoorn.

Uw woning duurzamer en comfortabeler maken levert direct voordelen op

Het bespaart energie, dat is goed voor het milieu. En het bespaart geld, dat is fijn voor uw portemonnee.

Antwoord op energie- en duurzaamheidvragen

Bij het Energiepunt kunt u terecht voor al uw energie- en duurzaamheidsvragen. U krijgt gratis informatie over en praktische voorbeelden van grote en kleine energiebesparende mogelijkheden. Zoals het isoleren of ventileren van uw woning. Of het plaatsen van zonnepanelen. En u krijgt duidelijke uitleg over de financiering daarvan. Ook kunt u apparaten lenen om te meten hoe duurzaam uw huis nu al is. Zoals luchtkwaliteitsmeters, CO2- meters en warmtebeeldcamera’s.

Persoonlijk advies

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij u thuis? Maak dan via het Energiepunt een afspraak met één van onze energiecoaches. Ze komen graag bij u langs voor een advies op maat.

Bezoek de online verduurzamingsmarkt 

Op zoek naar een bedrijf dat energiebesparende producten levert of advies tot en met uitvoering verzorgt?  Op de online Verduurzamingsmarkt van Apeldoorn staan verschillende aanbieders bij elkaar. U kunt op elk moment op zoek gaan naar aanbieders van energiebesparende producten en diensten. ‘Shop’ wanneer het u uitkomt. 

Bezoek de Apeldoornse verduurzamingsmarkt

 De verduurzamingsmarkt wordt uitgevoerd door Transform in opdracht van 4 gemeentes en 2 provincies.

Energietransitie

Ook in de toekomst willen we fijn leven, werken en wonen in Apeldoorn. Door klimaatveranderingen warmt de aarde op en dat heeft negatieve gevolgen voor de natuur en voor ons. We kunnen deze veranderingen afremmen door onze CO2-uitstoot te verminderen. En daarvoor hebben we een doel gesteld: in 2050 zijn we in Apeldoorn energieneutraal en aardgasvrij. Dat kunnen we bereiken door minder energie te gebruiken en meer duurzame energie op te wekken.

Meer informatie

Meer informatie

Heeft u een vraag? Of wilt u meer informatie?

Stuur een e-mail naar energietransitie@apeldoorn.nl

Meer energietransitie

Uw Reactie
Uw Reactie