SAMEN055, voor alle vragen over zorg, werk, inkomen en opvoeden
Geldzorgen

Geldzorgen

Centenkwesties
Heeft u vragen over uw geld? Zijn uw uitgaven niet meer in balans met uw inkomsten? Praat eens met een van de medewerkers van Centenkwesties. Zij kunnen u helpen met het juiste advies. Zij weten ook voor welke ondersteunende regelingen u in aanmerking komt. Dat kan online of tijdens een gratis inloopspreekuur.
Budgetbegeleiding
Budgetbegeleiding bestaat uit 3 tot 5 (telefonische) gesprekken. Met deze gesprekken krijgt u overzicht en inzicht in uw inkomsten en uitgaven.
Hulp bij schulden
Kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Krijgt u aanmaningen of staat de deurwaarder op de stoep? Wilt u meer rust in uw financiƫn? Schuldhulpverlening helpt u om uw geldzaken weer op orde te krijgen.
Ondernemen en geldzorgen
Bent u ondernemer en door Corona in de geldzorgen terecht gekomen? Heeft u bijvoorbeeld een achterstand in betaling van de huur van uw bedrijfspand? Of kunt u uzelf geen levensonderhoud meer uitkeren?
Ondersteunende regelingen
Er zijn in de gemeente Apeldoorn vele regelingen of initiatieven waardoor je korting krijgt op praktische zaken. Enkele voorbeelden zijn:
Doe de Geldfit test!
Mensen met geldzorgen kun je op allerlei plekken tegenkomen. Het valt vaak niet op, omdat mensen het verborgen houden. Maar het kunnen collega's van je zijn, bekenden bij de sportvereniging, vrienden of misschien wel je eigen familie. Ook jij kan te maken krijgen met geldzorgen. Doe de Geldfit test en bekijk hoe jij ervoor staat.