Wij kiezen groente en fruit! Jij toch ook?
Illustratie: Vecteezy
Wij kiezen groente en fruit! Jij toch ook?

Haast in de ochtend. Aankleden, ontbijten, tandenpoetsen en hup naar school. En dan nog zorgen voor een gezonde snack in de rugtas van uw kind. Het kan voor ouders best een uitdaging zijn om gezonde keuzes te maken voor hun kind, terwijl gezonde voeding juist bijdraagt aan een goede ontwikkeling van een kind. JOGG wil hierbij helpen en gezonde voeding stimuleren.

Wij kiezen om 10 uur voor groente en fruit

Kinderen brengen veel tijd door op school. Een mooie kans dus om kinderen een handje te helpen. En dat is belangrijk, want gezond eten draagt bij aan een goede ontwikkeling.

Er zijn veel manieren om bezig te zijn met gezond eten op school. Met vaste groente- en fruitdagen op school eten kinderen ruim twee keer zoveel groente en fruit als op scholen zonder afspraken. Hierbij kan een JOGG-regisseur ondersteunen en adviseren. Zo kunt u denken aan zelf groente- of fruit meegeven vanuit thuis of een schoolfruitabonnement.

Kleine stapjes, grote sprongen: gezonde voeding voor een gezonde toekomst!

Wilt u ook graag aan de slag met het gezonde tussendoortje?

Wilt u op uw school aan de slag met het gezonde tussendoortje, ‘t 10 uurtje? De JOGG-regisseur komt graag langs. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Uw Reactie
Uw Reactie