Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Naar De binnenstad

Het Energiepunt

Een winkel in de binnenstad is niet bijzonder, er zijn er zoveel. Maar het Energiepunt is wel net even anders. Je komt hier niet om iets te kopen, maar voor advies en informatie over duurzaamheid.

Energiepunt foto door Rob Voss Energiepunt aan de Paslaan

Kan jouw huis duurzamer?

Duurzaamheid is een belangrijk thema tegenwoordig. In het groot, door het aanleggen van zonneparken en windmolens, maar ook in het klein. In je eigen huis kan je vaak ook van alles doen. Maar wat precies, dat is niet altijd makkelijk uit te zoeken.

Informatie, advies en presentaties

Daar gaat het Energiepunt je bij helpen. In de winkel staan specialisten van Energiek Apeldoorn klaar om je te helpen op het gebied van verduurzaming. Bijvoorbeeld bij het vergelijken van twee offertes voor het isoleren van je huis. Ook zijn er presentaties over bijvoorbeeld zonnepanelen en kan je een werkend exemplaar van een warmtepomp zien. Kan je meteen checken of die nou echt zoveel lawaai maakt. Ook kun je er zelf aan de slag. Bij LEEN van Energiek Apeldoorn kun je bijvoorbeeld warmtebeeldcamera’s of verbruiksmeters lenen om je huidige situatie in kaart te brengen.

Wil je meer weten?

Bezoek de website van Energiek Apeldoorn.

Inschrijven nieuwsbrief