Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Werkzaamheden Krimweg

21-05-2021

Een deel van het asfalt op de Krimweg is aan vervanging toe. Daarbij maken we van de gelegenheid gebruik om ook enkele andere aanpassingen uit te voeren. Op deze pagina vindt u meer informatie over de plannen.

Mijn Apeldoorn

Overzicht werkzaamheden Krimweg

Klik op de afbeelding om te vergroten (jpeg, 2.4 MB)

Wat houden de werkzaamheden in?

  • Van de Speldermarkweg tot de Heldringsweg sealen we het asfalt. Op dit deel is het asfalt een paar jaar geleden al vervangen maar het asfalt vertoont schrale plekken. Door dit te sealen verlengen we de levensduur van het asfalt.
  • Van de Heldringsweg tot aan de Paalbergweg verwijderen we de bovenlaag van het asfalt, repareren de scheuren en brengen een nieuwe laag asfalt aan.
  • Vanaf de kruising Paalbergweg tot en met de kruising van de Arckelaan gaan we de totale asfaltconstructie vervangen voor gebakken klinkers. Als snelheidsremmer brengen we dit aan als een plateau, dus we brengen de weg daar wat hoger aan. Om de wateroverlast op dit deel op te lossen plaatsen we een aantal extra straatkolken en brengen een infiltratieriool aan onder dit deel van de weg.
  • Vanaf de kruising Arckelaan tot aan Krimweg 35A doen we hetzelfde als het deel tussen de Paalbergweg en Heldringsweg. We verwijderen de bovenlaag van het asfalt, repareren de scheuren en brengen een nieuwe laag asfalt aan.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een vraag of opmerking over de plannen of de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met Jan Nijdeken, via telefoonnummer 055 580 2621 of via mail: j.nijdeken@apeldoorn.nl.  Wilt u uw vraag of opmerking voor 18 juni 2021 stellen? Dan kunnen wij het mogelijk meenemen in de verdere uitwerking.

Planning

Na het toeristenseizoen (eind september, begin oktober) starten de werkzaamheden. Deze nemen ongeveer 3 maanden in beslag. Voordat de werkzaamheden beginnen krijgen de direct aanwonenden bericht van de aannemer.