Homepage Apeldoorn.

Naar werken voor Apeldoorn

Over de gemeente en organisatie

Werken bij de gemeente Apeldoorn betekent werken in een mooie, groene gemeente die zich volop ontwikkelt. Apeldoorn is centraal gelegen in één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Europa: de Veluwe. Maar Apeldoorn is meer dan een groene stad. Het heeft vele aantrekkelijke gezichten en biedt alle voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten.

Trots

Wij zijn trots op onze gemeente en op alles wat Apeldoorn te bieden heeft: het koninklijke verleden, de moderne architectuur, maar vooral onze parken en bossen. Apeldoorn biedt inwoners, bedrijven en instanties alle ruimte. En we zijn ook trots op onze medewerkers die met enthousiasme en verantwoordelijkheid werken voor de stad en de dorpen. Ook zij krijgen in Apeldoorn de ruimte om te bewegen en te groeien.

Medewerkers en organisatie

Met 1.350 collega’s werken we elke dag aan een duurzaam, gelukkig, gezond en innovatief Apeldoorn. De organisatie is verdeeld over 11 eenheden. Met ons werk dragen we bij aan de strategische doelen van de organisatie: Apeldoorn versterken als gezinsstad, het versterken van de positie van Apeldoorn als toeristisch toplandschap en het stimuleren van innovatie in onze veelzijdige economie - met duurzaamheid als rode draad. Bekijk de organisatiestructuur in het organogram (pdf, 313.12 kB)

Aantrekkelijke werkgever

Naast een goed salaris bieden wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele invulling van de werkweek en mogelijkheden om zorg en werk te combineren. Je persoonlijke ontwikkeling ondersteunen wij graag.

Een baan voor jou?

Ben jij de professional met gevoel voor wat er leeft in de samenleving die een bijdrage wil leveren aan een gemeente in beweging? Weet jij creatieve oplossingen te vinden voor vraagstukken die horen bij een stad van onze omvang? Dan zijn wij op zoek naar jou!


  • Stadhuis