Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Raadsinformatiesysteem

Alle agenda's en stukken rondom de besluitvorming van de raad vindt u in het Raadsinformatiesysteem.

Mijn Apeldoorn

Het raadsinformatiesysteem Apeldoorn is een digitaal systeem waarin alle vergaderingen en bijbehorende vergaderstukken van de gemeenteraad worden opgeslagen. Via dit informatiesysteem kunt u alle vergaderingen en stukken vinden, lezen en als pdf-bestand downloaden. Ook is het mogelijk om een gratis abonnement te nemen op de agenda’s en stukken van de gemeenteraad. U krijgt dan stukken en vergaderdata via uw e-mailadres.

Wat kan ik ermee?

U kunt in het raadsinformatiesysteem de volgende zaken bekijken:

  • Kalender: hierin ziet u wanneer er een Politieke Markt is en welke onderwerpen er tijdens de Politieke Markt worden besproken. Ook staan hierin bijeenkomsten waarvoor gemeenteraadsleden zijn uitgenodigd.
  • Vergaderingen: dit is een overzicht van alle Politieke Marktvergaderingen. Als u op een vergadering doorklikt, ziet u de agenda, onderwerpen en stukken die bij deze vergadering horen. U kunt de vergaderingen ook via deze pagina's live meekijken of later terugkijken.
  • Moties: een overzicht van ingediende moties.
  • Schriftelijke vragen: een overzicht van schriftelijke vragen. Deze worden gesteld door raadsfracties aan het college van burgemeester en wethouders.
  • Toezeggingen B en W: een overzicht van toezeggingen van het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad. 

Naar het raadsinformatiesysteem

Zoeken

U kunt in het raadsinformatiesysteem ook zoeken op trefwoorden. Let op! Het raadsinformatiesysteem werkt sinds november 2011. Dus u kunt vanaf deze datum zoeken op trefwoorden in het systeem. Zoekt u oudere stukken, klik dan door op de button ‘archief’. Hierin staan de oudere raadsstukken.

Naar het raadsinformatiesysteem

En als ik nu een raadsstuk uit 2006 wil inzien?

U kunt raadsstukken van de periode 2004 - 2011 inzien in het webarchief van de gemeente Apeldoorn: