RegelRecht Strippenkaart

Met de RegelRecht Strippenkaart krijgt u korting op allerlei leuke en praktische zaken. U kunt bijvoorbeeld met korting naar het zwembad of naar het theater. Of u kiest voor korting bij een winkel die meedoet met de strippenkaart.

Hoe vraagt u een RegelRecht Strippenkaart aan?

De RegelRecht Strippenkaart 2020 is vanaf 1 maart 2020 aan te vragen. U logt in met uw DigiD en vult een aantal vragen in. Wordt uw aanvraag goedgekeurd dan ontvangt u binnen twee weken de RegelRecht Strippenkaart.

Voor uw aanvraag heeft u nodig:

  • DigiD inloggegevens van u en uw eventuele partner*
  • Inkomensgegevens van u en uw eventuele partner* van afgelopen maand


*Let op
:

  • Als u getrouwd bent, ziet u in het aanvraagproces de gegevens van uw partner niet. Deze kunt u zelf invullen om verder te gaan met uw aanvraag.
  • Staat uw partner op een ander adres ingeschreven dan u? Dan kunt u niet gezamenlijk de aanvraag doen. Vraag de strippenkaart apart aan wanneer u gehuwd bent en beiden in een instelling woont.

Aanvragen voor iemand anders

Bent u bewindvoerder, familielid of een sociaal werker en wilt u de RegelRechts Strippenkaart voor iemand anders aanvragen? Dat kan met een Machtiging DigiD. Kijk voor meer informatie bij de Belastingdienst.

DigiD aanvragen

DigiD is uw digitale handtekening. Heeft u nog geen DigiD inloggegevens? U kunt deze aanvragen via www.digid.nl. Uw inloggegevens zijn persoonlijk. U kunt ze zelf aanmaken met uw burgerservicenummer (BSN). Meer uitleg staat op www.digid.nl

Wanneer kunt u een strippenkaart krijgen?

Als het totale inkomen van uw gezin niet hoger is dan 120% van het minimum inkomen. Bekijk wat de inkomensgrenzen precies zijn. Bent u student? Dan kunt u alleen een strippenkaart krijgen als u ook alleenstaande ouder bent.

Waar kunt u de RegelRecht Strippenkaart gebruiken?

Bij verschillende bedrijven en verenigingen in Apeldoorn.

Heeft u nog vragen over de RegelRecht Strippenkaart?

Vragen over winkelen met RegelRecht Strippenkaart? Bel het bedrijf of de vereniging waar u de strippenkaart wilt gebruiken. De telefoonnummer vindt u in het overzicht van bedrijven en verenigingen.
Andere vragen? Mail uw vraag dan naar regelrecht@apeldoorn.nl. Of bel met telefoonnummer 14 055.

Wilt u hulp bij het aanvragen?

Wij helpen u graag. U bent van harte welkom bij CODA elke donderdag tussen 10.00-12.00 uur. Of volg de cursus ‘Digisterker: online in contact met de overheid’.

De cursus is in CODA Apeldoorn. De cursus duurt vier ochtenden van 9:30 – 11:30 uur. Een aanmeldformulier voor de cursus kunt u ophalen op het stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

Wilt u niet naar de cursus Digisterker dan kunt u iemand in de omgeving vragen of naar het spreekuur gaan van de Sociaal Raadslieden van Stimenz. Deze zitten in de wijken. Kijk hiervoor op www.stimenz.nl spreekuren.

Online aanvragen

Ook interessant