Jongerenloket

Als jongere maak je belangrijke keuzes. En dat kan veel gevolgen hebben. Bijvoorbeeld voor je opleiding, werk en inkomen. Maak je je hier zorgen over en ben je jonger dan 27 jaar? Dan kun je hulp krijgen bij het Jongerenloket van de gemeente Apeldoorn.

Hulp bij opleiding, werk, uitkering en schulden

Voor vragen over opleiding, werk, uitkering en schulden kun je terecht bij het Jongerenloket. Misschien wil je een opleiding gaan doen. Maar je weet niet goed wat bij jou past. Of je maakt je zorgen over geld. Omdat je weinig inkomsten hebt. Of omdat je een betalingsachterstand hebt. Je hoeft je problemen niet in je eentje op te lossen. Bij het Jongerenloket denken ze graag met je mee.

Stuur je vraag in naar het Jongerenloket

Heb je een vraag die je aan het Jongerenloket wilt stellen? Via de site van de gemeente Apeldoorn kun je deze vraag insturen. Hiervoor vul je een casusformulier in. Je vult in waar je hulp bij nodig hebt. Je vertelt wat er allemaal al wel goed gaat, en wat nog niet. En je legt uit wat het doel is van de hulp die je vraagt. Het Jongerenloket behandelt dan je vraag. En daarna krijg je per telefoon of e-mail tips. Het is niet verplicht om hier iets mee te doen. Maar hopelijk helpt het je verder.

En wist je dat je ook een vraag over iemand anders kunt insturen? Misschien maak je je bijvoorbeeld zorgen over een vriend of vriendin met schulden. Dan kan het Jongerenloket je tips geven.

Ga naar de website van de gemeente Apeldoorn voor meer informatie of om je vraag in te sturen.  

Contact met de gemeente Apeldoorn

Wil je direct contact met de gemeente Apeldoorn? Dat kan per telefoon of e-mail.

  • T: 14 055, keuze 1 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur)
  • E: uwreactie@apeldoorn.nl

Contact met Samen055