Leen een scootmobiel van de scootmobielpool

Wilt u af en toe op pad gaan, maar kan dat niet zonder scootmobiel? Dan is een scootmobiel lenen misschien iets voor u. Daarvoor is de scootmobielpool opgezet.

Meldt u zich aan voor de scootmobielpool? U krijgt eerst een training 

U kunt van de pool gebruik maken als u slaagt voor de rijvaardigheidstraining. U krijgt een uitnodiging voor de training zodra u zich heeft aangemeld. De training is gratis en vindt 2 keer per maand plaats. U leert daarin veilig en verantwoord met de scootmobiel deel te nemen aan het verkeer.

Geslaagd voor de training? Zo reserveert u een scootmobiel

U kunt tot 15.00 uur op de dag voor gebruik een reservering maken. Hiervoor belt u met de medewerker van de scootmobielpool. De scootmobiel wordt bij u thuisbezorgd en opgehaald. U spreekt met de medewerker de bezorg- en ophaaltijden af. Houd er rekening mee dat deze tijden maximaal een kwartier kunnen uitlopen. Wilt u een scootmobiel in het weekend lenen? Dan wordt deze op vrijdag bezorgd en maandag weer opgehaald. De voorwaarde is dat u de scootmobiel uit het zicht en overdekt kunt plaatsen.

Wat zijn de contactgegevens van de scootmobielpool?

U kunt de scootmobielpool van maandag tot en met vrijdag bereiken van 8.00 tot 17.00 uur: (055) 5394720. Hieronder vindt u het adres van de scootmobielpool. De rijvaardigheidstraining vindt ook op dit adres plaats:
Scootmobielpool Apeldoorn
Ketelboetershoek 56
7328 JE Apeldoorn


Ook interessant