Ga naar de homepage

Sociaal ondernemerschap

12-10-2017 15.30 uur

Hoe kan financieel rendement gecombineerd worden met maatschappelijk rendement? De Social Impact Factory heeft in Apeldoorn de kansen voor sociaal ondernemerschap verkend in samenwerking met bedrijfsleven, gemeente en Werkbedrijf Lucrato. Op 5 oktober vond de afsluitende bijeenkomst plaats bij StartUp in Apeldoorn.

Mijn Apeldoorn

Wethouder Sandmann opende de middag en stelde dat het goed gaat met de economie en het ondernemersklimaat van Apeldoorn. Hij complimenteerde de ondernemers voor hun inzet. “Dit heeft geresulteerd in het feit dat Apeldoorn het meest gunstige ondernemersklimaat voor het MKB heeft. Sociaal ondernemen is meer dan alleen een definitie maar is een manier van ondernemen die voor iedereen interessant is.”

Ondernemers en gemeente presenteerden die middag gezamenlijk de ideeën om sociaal ondernemerschap verder te stimuleren. De jury bestaande uit ondernemer Jacqueline Pol en wethouder Kruithof waardeerden de energie en het enthousiasme en staan achter de gepresenteerde ideeën. De komende periode worden de ideeën uitgewerkt en uitgevoerd. Meer informatie bij Kim Ponsen en Marjolein Postma.