Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Sportagenda ApeldoornSport is méér dan sport! Sporten en bewegen geeft energie, is goed voor de gezondheid én voor de sociale contacten. De Sportagenda Apeldoorn bestaat uit tientallen initiatieven van verenigingen en partijen die zij zelf uitvoeren en in de lucht houden!

Mijn Apeldoorn

Met deze initiatieven wil "het veld" het sport- en beweegaanbod in Apeldoorn verder versterken. De Vereniging Sportraad Apeldoorn ondersteunt initiatiefnemers bij de uitwerking van plannen maar ook bij het indienen van een initiatief. Komt een initiatief niet uit de startblokken? Dan kan de gemeente opstartsubsidie verlenen om initiatieven te helpen in de weg naar een structureel aanbod.

 De categorieën voor Sportagenda Apeldoorn

Er zijn twee categorieën voor uw initiatieven.

Iedereen doet mee

Iedereen doet meeInitiatieven die bijdragen aan het versterken van het sport- en beweegaanbod voor doelgroepen. Denk aan activiteiten voor oudere mensen met een ontmoetingselement. Of activiteiten waar mensen met een lichamelijke beperking aan mee kunnen doen.

Van jongs af aan

Van jongs af aanInitiatieven die het sport- en beweegaanbod voor kinderen versterken. Bijvoorbeeld activiteiten die sporten voor kinderen aantrekkelijk maken doordat de kwaliteit van kader beter is opgeleid. Ook activiteiten gericht op de motorische ontwikkeling dragen bij aan deelname en het sport- en spelplezier van kinderen.

Meer weten?  • YouTube filmpje