Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Gezocht: 15 meedenkende Apeldoorners

19-01-2021

Er komt een grote verandering op ons af. Langzaam maar zeker willen we stoppen met het gebruiken van aardgas en nadenken over alternatieven. Alle gemeentes in Nederland gaan de komende jaren aan de slag om in 2050 van het aardgas af zijn.

Mijn Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn is bezig om hiervoor een Transitievisie Warmte op te stellen. In dit document leggen we vast wanneer welke buurt van de gemeente van het aardgas af gaat en wat duurzame alternatieven zijn. Dit heeft grote effecten op iedereen die woont en werkt in Apeldoorn. Hoe ga je dan koken en hoe voorzie je jouw huis van verwarming en warm water?

Denkt u mee?

Het maken van deze visie doen we niet alleen. We doen dat samen met partners en organisaties. Ook uw mening hierin is belangrijk. Inwoners kunnen meedenken op verschillende manieren. Eén daarvan is de Tafel van 15.

De Tafel van 15

We zijn op zoek naar 15 inwoners van Apeldoorn die het leuk én belangrijk vinden om hierover mee te denken. Wij noemen dit De Tafel van 15. De Tafel van 15 is een diverse groep: van jong tot oud, man en vrouw, huurders en kopers en met een hoog of laag inkomen.

De Tafel van 15 komt zo’n drie keer bij elkaar in maart en april tijdens online sessies van ongeveer 1,5 uur. U denkt actief mee en geeft uw mening over de plannen die gemaakt worden.

Heeft u interesse? Meld u dan voor 19 februari!

Uit alle aanmeldingen kiezen we een zo gevarieerd mogelijke groep van 15 mensen. U hoort uiterlijk 1 maart of u bent geselecteerd.

Tafel van 15 oproep