Ga naar de homepage

Lancering 'Made in Apeldoorn'

11-01-2018 15.25 uur

Op 10 januari heeft de Bedrijvenkring Apeldoorn het eerste exemplaar van het boek ‘Made in Apeldoorn’ aan wethouder Sandmann uitgereikt.

Mijn Apeldoorn

Met dit boek, een website en de reeds bestaande activiteiten willen de initiatiefnemers bedrijven uit Apeldoorn met elkaar verbinden op het gebied van exportstimulering. Sandmann is verguld met het boek: “Het is een mooie verzameling van bedrijven geworden van groot tot klein. Leuk om de persoonlijke verhalen van de ondernemers te lezen”.

‘Made in Apeldoorn’, één van de projecten van de economische agenda van Ondernemend Apeldoorn, is een initiatief van Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA), Rabobank, gemeente Apeldoorn, RCT Gelderland en Cleantech Regio Development. Inmiddels zijn er 100 exporterende Apeldoornse bedrijven middels een persoonlijk interview in opgenomen. Daarnaast zijn ze het afgelopen jaar gestart met exportborrels. De eerstvolgende exportborrel is op 14 februari 2018 waar ook de Nederlandse, Engelse en Duitstalige versies aan de ondernemers worden uitgedeeld. Er is ruimte om in de toekomst meer bedrijven op te nemen op de website.