Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Onderzoek naar faciliteiten nieuw zwembad

16-08-2019

Als gemeente doen we onderzoek naar de mogelijkheid voor de bouw van een nieuw zwembad. We kijken daarbij naar mogelijke locaties, maar ook naar de faciliteiten die een nieuw zwembad moet hebben.

Mijn Apeldoorn

Op dit moment verzamelen we informatie en ideeën over mogelijke faciliteiten. In dat kader is al gesproken met de sportverenigingen. Daarnaast vinden we het ook belangrijk de mening te peilen van inwoners die de zwembaden in Apeldoorn recreatief gebruiken. Bijvoorbeeld voor zwemlessen, baantjes zwemmen of kinderfeestjes. Daarom leggen we deze en volgende week een vragenlijst voor aan de bezoekers van de zwembaden. De informatie die we hieruit verzamelen, gebruiken we als input voor het nemen van een besluit over de inrichting van het zwembad.

Deelnemen aan het onderzoek

Inwoners die zelf goede ideeën hebben over de inrichting van het nieuwe zwembad, kunnen een vragenlijst invullen. Donderdagochtend 1 augustus zijn onze medewerkers te vinden in zwembad Malkander. Op maandagochtend 5 augustus zijn ze in De Sprenkelaar en op dinsdagochtend 6 augustus in het Boschbad.