Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Marktstraat en Beekstraat klaar voor de feestdagen

13-11-2019

De Marktstraat en Beekstraat zijn weer goed bereikbaar. Vanaf april is aannemer KWS bezig geweest met de herontwikkeling van deze straten. Deze week zijn de werkzaamheden afgerond. De straten zijn nu duidelijker onderdeel van het winkelgebied en in de Marktstraat komt de klimaatstraat tot stand.

Mijn Apeldoorn

Aansluiten bij het winkelgebied

De beide straten hebben nu dezelfde klinkers als de Hoofdstraat en andere zijstraten. Op deze manier is duidelijker zichtbaar dat ook de Marktstraat en de Beekstraat onderdeel zijn van het winkelgebied.

Groen en water

Meer groen en water, dat is wat we willen bereiken in de straten. Zo zie je de Marktstroom al verschijnen en komt het groen je hier en daar tegemoet. Kijk binnenkort eens omhoog bij “Daalder”, want daarboven aan de gevel van Nawijn & Polak zie je een prachtige groene gevelwand. Ben je geïnteresseerd in de Klimaatstraat die aan het ontstaan is in de Markstraat? Kijk dan voor meer informatie op www.apeldoorn.nl/klimaatstraat.

Kom kijken!

Staat shoppen voor de feestdagen op de planning? Of misschien gezellig een hapje eten? Kom dan zeker kijken in de vernieuwde Marktstraat en Beekstraat!