Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Burgemeester Heerts reikt lintjes uit

03-07-2020

Burgemeester Ton Heerts heeft vrijdag 3 juli de versierselen uitgereikt die horen bij de Koninklijke onderscheiding in het kader van de jaarlijkse lintjesregen. De uitreiking gebeurde tijdens een bijeenkomst in Schouwburg Orpheus.

Mijn Apeldoorn

De gedecoreerden waren verdeeld in twee groepen om zo de bijeenkomst corona-proof te laten verlopen. Zij zouden hun ‘lintje’ eigenlijk op 24 april opgespeld krijgen tijdens een feestelijke bijeenkomst, waarbij ook familie en vrienden aanwezig zouden zijn.

Door de corona-situatie kon dat niet doorgaan. Burgemeester Heerts heeft op die dag alle gedecoreerden gebeld om hen het mooie nieuws te vertellen dat ze een Koninklijke onderscheiding hadden gekregen. Het lintje kon hij toen niet uitreiken. Landelijk is besloten de uitreiking op 3 juli in het hele land te laten plaatsvinden. Vanwege de corona-situatie kon een beperkt aantal vrienden en familieleden bij de bijeenkomst aanwezig zijn.

De heer H.J. Bos uit Beekbergen was er helaas niet meer bij. Hij is kort na het toekennen van zijn onderscheiding overleden en werd tijdens de bijeenkomst gememoreerd door burgemeester Heerts.