Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Geldigheid RegelRecht Strippenkaart en Kidskaart verlengd

28-01-2021

Elk jaar reikt de gemeente Apeldoorn RegelRecht Strippenkaarten en Kidskaarten uit aan mensen met een laag inkomen. Met Strippenkaart en Kidskaart krijgen zij korting op allerlei leuke en praktische zaken, zoals zwembaden, theater en in winkels. Vanwege de lockdown konden de regelingen vaak niet gebruikt worden. Daarom wordt de geldigheid verlengd.

Mijn Apeldoorn

De RegelRecht Strippenkaart en Kidskaart zijn geldig tot 1 april

De RegelRecht Strippenkaart die door de gemeente uitgegeven was in 2020 was geldig tot 1 maart 2021. De strippen zijn nu dus een maand langer in te leveren. De Kidskaart van 2020 had een einddatum van 1 februari. Deze is dus twee maanden langer te gebruiken.

Ontvangers krijgen een brief met meer informatie

Iedereen die vorig jaar een RegelRecht Strippenkaart en Kidskaart heeft gekregen, ontvangt een brief over het verlengen van de regelingen. In de brief staat ook meer informatie over de RegelRecht Strippenkaart en Kidskaart van 2021. De nieuwe regelingen starten 1 maart. In maart is het dus mogelijk om zowel de oude als de nieuwe regeling te gebruiken. Ook ondernemers bij wie de regelingen gebruikt kunnen worden, ontvangen een brief over de verlenging.