Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Het vervolg van #wijzijnapeldoorn

17-06-2021

Hoe gaat het nu met Claudio van ijssalon Claudio’s? Eind vorig jaar vertelde hij wat de coronacrisis voor zijn bedrijf betekende. We zochten hem op om te kijken hoe het nu gaat. “Ik dacht ik ga met volle moed het nieuwe seizoen in maar er is nog niet heel veel veranderd. Het is eigenlijk alleen maar slechter geworden. Maar ik ben vader geworden en dat maakt alles eigenlijk ook weer goed.” Bekijk zijn verhaal in de video.

Mijn Apeldoorn

#wijzijnapeldoorn

Otman, Maaike, Josélito, Anna, Sjoerd, Tom, Jaouad, Ton, Willy, Claudio, Marieke en Peter. Deze Apeldoorners vertelden in de eerste #wijzijnapeldoorn serie over hun ervaringen met corona vorig jaar. Maar hoe gaat het nu met ze? Vanaf Hemelvaartsdag tot aan de zomervakantie ziet u dat wekelijks in tien korte video's op @inapeldoorn.nl via Instagram of Facebook. Ook leest u elke week een verhaal in het Stadsblad.

Verhalen van mede-Apeldoorners

De eerste serie verhalen van de #wijzijnapeldoorn-campagne werden in december en januari met de stad gedeeld. De eerste video van de serie start met binnenstad-wijkagent Otman Koraichi die in normale tijden op een vol Caterplein zijn werk doet: “Ik hoop echt dat ze het nog even vol kunnen houden. En dat we met zijn allen weer open kunnen. Weer gezelligheid, weer sfeer.” Koraichi zucht: “Ja, je hoort het, ik kan niet wachten… Het wordt hoog tijd dat de binnenstad haar ziel weer terug krijgt.”

De impact van corona in Apeldoorn

De impact van corona voelt iedereen. De verschillende meningen over het coronavirus ook. Met deze verhalen van Apeldoorners willen we laten zien hoe de beleving is onder mede-Apeldoorners. Zonder oordeel, gewoon door het aanbieden van verhalen. Kijk donderdag 13 mei naar de eerste video op @inapeldoorn.nl via Instagram of Facebook. Of ga naar de website van InApeldoorn. Vanaf 19 mei leest u ook wekelijks een nieuw verhaal in dit Stadsblad.