Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

DigiD eHerkenning

MijnApeldoorn.nl is uw persoonlijke internetpagina (PIP) binnen de gemeentelijke website. Met deze functie biedt de gemeente u dienstverlening en informatie op maat.

Mijn Apeldoorn

Voor inwoners (DigiD)

Op uw PIP vindt u persoonlijke gegevens conform de Basisregistratie Personen (BRP). Met deze gegevens vullen we, zover mogelijk, automatisch digitale formulieren in. U vindt er ook de status van de producten die u (digitaal) heeft aangevraagd bij ons. Voor steeds meer producten en diensten bieden we u deze mogelijkheid. Bovendien hebben klanten van Stadsbank Apeldoorn via de PIP toegang tot Budgetbeheer Online. Om in te loggen op Mijn Apeldoorn.nl heeft u een DigiD-inlogcode nodig. Hiermee stellen wij uw identiteit vast. Deze code gebruikt u ook bij andere overheidsinstellingen.

Voor ondernemers (eigen bedrijfspagina en eHerkenning)

Om stappen te zetten in de digitale dienstverlening wil de gemeente Apeldoorn werken met eHerkenning. Dit is een soort DigiD voor bedrijven. Stap voor stap gaan we bij meer producten en diensten werken met eHerkenning. Zo kunnen we onder meer voor ons al bekende gegevens vooringevuld aan u tonen.

Indien u problemen ondervindt met het inloggen via eHerkenning verzoeken wij contact op te nemen met uw eHerkenningsmakelaar.

Alle informatie over eHerkenning vindt u op de website www.eherkenning.nl. U leest daar ook dat er kosten verbonden zijn aan het gebruik van eHerkenning. Wilt u eHerkenning aanvragen, dan is het goed te weten dat  de gemeente Apeldoorn vraagt om inlogniveau 2/2+. Dit geeft de mate van betrouwbaarheid en veiligheid aan.

eIDAS

De gemeente Apeldoorn werkt op dit moment, samen met zijn ICT-leveranciers, aan het tot stand brengen van eIDAS-functionaliteit. Europese burgers, consumenten en vertegenwoordigers van bedrijven kunnen hiermee inloggen met hun eigen nationale inlogmiddel. We verwachten dat dit over enkele maanden mogelijk zal zijn. Voor de tussentijd kunt u voor eventuele vragen gebruik maken van het contactformulier.