Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Markant, Centrum voor Kunsteducatie Apeldoorn

Met Regelrecht voordelig deelnemen aan cursussen of workshops

Mijn Apeldoorn

Beeldende kunst, dans, theater, digitale kunst, fotografie, video, literatuur, muziek… Bij Markant kunt u terecht voor een cursus op ieder gebied.
Ook digitaal behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld een cursus beeldwerking in Photoshop. Voor de kinderen is er de cursus “Ontwerpen op de
computer”. Het maakt niet uit welke leeftijd u heeft. Bij Markant is voor iedereen een geschikte cursus of workshop te vinden. Kijk daarom in het uitgebreide activiteitenprogramma, dat u in het Huis voor Schoone Kunsten aan de Nieuwstraat gratis kunt krijgen. En als u er toch binnenloopt, kunt u zich tegelijk ook opgeven voor een proefles. Dat kost u slechts één strip.

Uw voordeel

In overleg met Markant kunt u in sommige gevallen, bij betaling met strippen, op cursussen een extra korting krijgen van 20%. Op de workshops, die meestal één of twee dagen duren, wordt geen korting verleend. Wel kunt u de workshops natuurlijk met strippen betalen. Ook dit in overleg met Markant. Maar loop gerust af en toe eens binnen om te kijken welke nieuwe cursussen en workshops er zijn. En laat u dan gelijk informeren over de betaling met strippen en de hoogte van de korting op een cursus.

Markant Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
Cursus / workshop Diverse prijzen 1
2
3
Korting € 2,00
Korting € 4,00
Korting € 6,00
Enzovoort
Cursus Diverse prijzen Bij betaling
met strippen
Eventueel
20% extra
korting
in overleg


Meer informatie:

Markant, Centrum voor Kunsteducatie Apeldoorn
Huis voor Schone Kunsten
Nieuwstraat 379
7311 BR Apeldoorn
Telefoon: (055) 521 39 67