LETS Apeldoorn

Ruilkring van Apeldoorn Doe jij iets voor mij, doe ik iets voor een ander!

LETS Apeldoorn organiseert onderling ruilen en handelen zonder geld. Zo biedt LETS Apeldoorn aan de deelnemers mogelijkheden diensten en producten uit te wisselen, je talenten te ontplooien en een uitgebreid netwerk van sociale contacten op te bouwen. Heb je iemand nodig die je computer weer aan de praat krijgt of je naar het ziekenhuis rijdt; wil je af van die schaatsen die al jaren op zolder liggen, ben je handig in het naaien van gordijnen of ben je een goede babysit? Dit en meer gaat er om bij LETS Apeldoorn.
Je betaalt niet met euro’s maar met API, een virtuele betaaleenheid. Hiervoor moet je wel toegang hebben tot internet.

Uw voordeel

Hoe bepaal jij nu de prijs van jouw product of dienst? Stel: iemand van LETS Apeldoorn repareert jouw fiets en dat duurt een half uur. De Apeldoornse ruileenheid noemen wij API. Het standaardtarief is 10 API per uur arbeid, maar hiervan kan in onderling overleg worden afgeweken. De fietsreparatie kost dan 5 API. API bestaan uitsluitend digitaal. Je betaalt via de website.  Evenzo ontvang je je API wanneer je een dienst of product hebt geleverd. De centrale administratie houdt de transacties van alle leden bij. Wanneer je je deelnemerschap wilt beëindigen, dan zorg je ervoor dat je saldo op nul staat. Lukt je dat niet, dan dien je een negatief saldo in euro af te lossen. Een eventueel positief saldo vervalt dan aan de stichting. Bij LETS kun je ook met strippen betalen.

LETScafé

Het LETScafé is een ontmoetingsplek waar deelnemers elkaar ontmoeten en ontdekken hoe je kunt ruilen op de LETS-manier. Soms organiseren wij een LETS meet and eat. Je kunt er dan betalen met euro of API. Je kunt er ook API verdienen wanneer je iets te eten maakt. Volg de mededelingen op de website!

LETS Apeldoorn Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
1 jaar deelnemerschap Gratis - Gratis

Meer informatie

LETS Apeldoorn
Ronald Berkhoff
Telefoon: 06 51 60 92 19
E-mail: info@letsapeldoorn.nl
www.letsapeldoorn.nl