Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Stichting Feestneus

Omdat ieder kind zijn verjaardag moet kunnen vieren!

Mijn Apeldoorn

In Nederland kunnen vele duizenden kinderen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig geld is. Naar schatting gaat het in Apeldoorn om meer dan 2000 kinderen.

Het vieren van een verjaardag van een kind hoort een feest te zijn. Als het verjaardagspartijtje niet gehouden kan worden, geeft dat niet alleen een somber gevoel, maar dreigen kinderen ook sociaal en maatschappelijk buiten de boot vallen. Ook de traktatie in de klas, een partijtje geven is vaak niet mogelijk en juist op deze leeftijd wil je als kind gewoon mee kunnen doen.

Stichting Feestneus uit Apeldoorn heeft als doel een bijdrage te leveren aan het voorkomen van maatschappelijke uitsluiting van kinderen op jonge leeftijd (van 4 t/m 12 jaar). Dat doet de stichting door op een markante dag in het leven van het kind, op de verjaardag, een verjaardagdoos beschikbaar te stellen.

In de verjaardagdoos zitten onder andere:

  • Cadeaus (afhankelijk van leeftijd en geslacht)
  • Lekkers voor thuis (worstjes, drinken, snoepzak)
  • Traktaties voor in de klas
  • Traktatie voor de meester of juf
  • Versieringen voor thuis (slingers, ballonnen, bekertjes, bordjes, servetten enz.)
  • Cake (Slagroom, glazuur en kaarsjes om er zelf een mooie taart van te maken)

Uw voordeel

Met uw strippenkaart kunt u bij Stichting Feestneus een verjaardagdoos bestellen voor uw jarige zoon of dochter. Een verjaardagdoos moet ruim van te voren worden besteld.
Kijk hiervoor op de website.

Bezoek de website www.stichtingfeestneus.nl voor meer informatie over Stichting Feestneus. Bestel via het aanvraagformulier een verjaardagsdoos. Het nummer van uw RegelRechtstrip vermeld u bij de aanvraag. De strip hoeft u niet in te leveren! De verjaardagdoos wordt per post thuis gestuurd.

Stichting Feestneus Waarde Aantal strippen Uw prijs
Verjaardagsdoos € 35,00

1 strip, nummer
van de strip vermelden

Gratis

Meer informatie

Stichting Feestneus
E-mail: info@stichtingfeestneus.nl
www.stichtingfeestneus.nl