Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

WokCentre

Met uw Regelrecht strippenkaart ontvangt u korting om onbeperkt te genieten met het hele gezin

Mijn Apeldoorn

Bij WokCentre kunt u werkelijk onbeperkt genieten van de bijzondere Aziatische kookkunst. Voor zowel jong als oud is er een ruime keuze in verschillende gerechten, waarbij “Live Cooking”  het toverwoord is. In de open keuken worden de gerechten voor u á la minute bereid. Altijd weer een mooi en boeiend schouwspel. Op de Japanse bakplaat Tepan-Yaki worden de vlees- en visgerechten voor u op vaak spectaculaire wijze bereid. Naast de diverse wok buffetten is er een uitgebreid traditioneel Chinees buffet met warme en koude gerechten, luxe voorgerechten, soepen salades en rauwkost. De bekroning van een bijzondere avond bij WokCentre is altijd het bijzonder lekkere dessertbuffet. Voor de kleine gasten zijn er onder andere frietjes, kippenvleugels, spareribs, frikadellen, poffertjes enzovoort. Alle gasten mogen van al deze verse buffetten onbeperkt gebruik maken.

Reserveert u All-inclusive, dan kunt u onbeperkt eten en drinken. (huiswijn, bier, frisdranken, koffie en thee)

WokCentre Normale
prijs*
Aantal
strippen
Uw prijs
Dinsdag t/m donderdag
2 uur onbeperkt eten +
onbeperkt drinken

€ 28,00

1
2
3
4
5

Korting €   2,00
Korting €   4,00
Korting €   6,00
Korting €   8,00
Korting € 10,00
etc.
Vrijdag t/m zondag & feestdagen
& speciale dagen**
2 uur onbeperkt eten
+ onbeperkt drinken (incl. wijn en bier)
(Kinderen 3 t/m 11 jaar halve prijs)


€ 30,00

* Prijswijziging onder voorbehoud januari 2020
** Speciale dagen en feestdagen zijn: Valentijnsdag, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Bevrijdingsdag, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Sinterklaas, kerstavond, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag. Tijdens de kerstdagen geldt een ander tarief.

Uw voordeel

Wanneer u reserveert onder vermelding van RegelRecht, ontvangt u € 2,50 extra korting (geldig van dinsdag t/m donderdag m.u.v. feestdagen en speciale dagen). ’s Maandags gesloten.

Meer informatie

Restaurant WokCentre
Brinklaan 32
7311 LB  Apeldoorn
Telefoonnummer: (055) 576 72 99
www.wokcentre.nl