Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Aquacentrum Malkander

Zwemaanbod voor jong en oud.

Mijn Apeldoorn

Door onze diverse baden en mogelijkheden heeft Aquacentrum Malkander een zwemaanbod voor jong en oud.

Recreatief zwemmen

Voor de recreatieve zwemmer zijn er ruime openingstijden om op elk moment van de dag een duik te kunnen nemen. De kinderen vermaken zich op woensdagmiddag en in het weekend in het recreatiebad. Na al dat zwemmen en spelen is een ijsje na afloop wel erg lekker!

Banenzwemmen

Graag fit en in beweging blijven, maar wel het eigen tempo bepalen? Dan is banenzwemmen een uitkomst. Ons wedstrijdbad biedt de mogelijkheid om aan uw conditie te werken. Liever een graadje warmer banenzwemmen? Dat kan ook in een gedeelte van het recreatiebad.

AquaPret

Voor ouder en kind zijn er activiteiten die met de leeftijd van uw kind meegroeien. Zo kan u al vanaf dat u kindje een paar maanden oud is naar Baby/Peuter/Kleuter zwemmen komen, dit wordt aangeboden tot 4 jaar. Uw kind zwemt dan zo door naar de zwemles, met de goede basis die is gelegd bij het Baby/Peuter/Kleuter zwemmen is dat A-diploma zo behaald.

AquaSporten

AquaSporten bij Malkander is op verantwoorde wijze bewegen in het water, zodat u lekker fit bent en blijft. U maakt daarbij gebruik van de natuurlijke weerstand van het water. Onze vakkundige, enthousiaste en ervaren instructeurs geven alle lessen in groepsverband. Er zijn geen extra kosten aan verbonden om deel te nemen aan de aquasporten.

Jouw voordeel

Met de strippen ben je een stuk voordeliger uit. Elke strip is € 2,00 korting op onze normale tarieven. Om een voorbeeld te geven hoeveel strippen je nodig hebt voor een entreeticket of meerbadenkaart, zie hieronder. Wil je minder strippen inleveren? Geen probleem! Het resterende bedrag kun je dan zelf bijbetalen. 

Aquacentrum Malkander Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
Entreeticket 4 t/m 17 jaar, 65 jaar en ouder
Entreeticket 18 t/m 64 jaar

€ 6,00
€ 6,50

3
3
€ 0,00
€ 0,50
Meerbadenkaart € 55,25 27 € 1,25

 

Meer informatie

Aquacentrum Malkander
Dubbelbeek 56
7333 NJ  APELDOORN
Telefoon: (055) 533 32 17
www.malkander.nl