Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Klimbos Veluwe

Ga op avontuur en beleef 3,5 uur aan klimplezier! Op het prachtige park van Berg & Bos, naast de Apenheul, vind je Klimbos Veluwe. Het enige Klimbos in Apeldoorn! Je klimt 3,5 uur (waarvan 30 minuten instructie) waarbij je kiest uit 9 verschillende klimroutes. Elke route heeft een eigen moeilijkheidsgraad. Kies zelf hoe hoog je wil gaan! 100% veilig is het altijd door het continu veiligheidssysteem.

Mijn Apeldoorn

Junior Klimbos

Een klimuitje is een leuke activiteit voor jong en oud. Je vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen. Vanaf een minimale reikhoogte van 1.30m kun je al starten met de oranje routes in het Juniorbos. De adviesleeftijd is om vanaf 7 jaar te komen klimmen. Voor kinderen een spannend avontuur waarbij ze hun eigen grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier hebben!

Het toppunt van de dag

Ben je toe aan het grote werk, dan vind je in Klimbos Veluwe genoeg uitdaging. De groene route “Discovery” begint op ca. 3 meter, maar wie gaat voor het hoogst haalbare kan doorklimmen tot wel 18 meter op de zwarte route “No Limit”. Daarmee maak je van een klimdag een echte topdag.

Openingstijden

Klimbos Veluwe is geopend vanaf 3 juni  t/m 8 november 2020. Buiten de schoolvakanties is het Klimbos open op woensdag, donderdag en vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur en in de weekenden van 10:00 tot 18:00 uur. Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen zijn ze elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Kijk op www.klimbos.nl voor de actuele openingstijden.

Voorwaarden en reglement

Kijk voor de voorwaarden, het reglement of voor meer informatie op www.klimbos.nl.

Komen klimmen met de strippenkaart?

Kom dan naar de kassa van Klimbos Veluwe. Meld je hiervoor bij de kassa van Klimbos Veluwe. Via de pin of met contactgeld kan het restant betaald worden.
Met een strippenkaart is het niet mogelijk om online te reserveren.

Klimbos Veluwe Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
Regulier* € 21,95 9 € 1,95 p.p.
Junior** € 15,95 6 € 1,95 p.p.

* Minimale reikhoogte van 1.60 meter mogen klimmen in zowel het reguliere bos als in het junior bos.
** Minimale reikhoogte van 1.30 meter, adviesleeftijd vanaf 7 jaar en klimmen in het juniorbos

Meer informatie

Klimbos Veluwe
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Telefoon: 088 55 46 636
E-mail: veluwe@klimbos.nl
www.klimbos.nl