Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Golden Flower T’ai Chi™ Vereniging Apeldoorn

Bewegen naar ontspanning en balans

Mijn Apeldoorn

De kwaliteit van alles wat je in het leven doet is afhankelijk van de vraag of je er
voldoende energie voor hebt. Wanneer je vitaal bent, ervaar je taken als spannende uitdagingen, voel je je gezond en heb je plezier in je leven. Kies voor een gelukkig, gezond en lang leven en train met ons mee.

Golden Flower T’ai Chi™, een mind-body training voor goede gezondheid en een soepel lijf. Je versterkt je interne balans, concentratievermogen en creativiteit. Mindfulness en Hartcoherentie zijn vanzelfsprekende resultaten van deze zachte bewegingen. Behalve de Golden Flower T’ai Chi™ Vorm leer je ook Pushing Hands (dat doe je in tweetallen), en oefeningen voor cultivatie en meditatie. Je kunt op gezette tijden beginnen. De lessen duren een uur en 15 minuten.

Chi Kung lessen bieden je zachte, versterkende oefeningen die je gezondheid versterken. In deze lessen leer je oefeningen voor beweging. Deze oefeningen zijn al eeuwenoud en gericht op het verbeteren en versterken van je energie. Chi Kung heeft zich met een uitgekiende manier van stretching, ademhaling, lichaams-coördinatie en balans al eeuwenlang bewezen. Deze lessen bevatten ook meditaties, visualisaties en (zelf-) massage. Je kunt gedurende het jaar per maand instromen. De lessen duren een uur en 15 minuten.

Internationale school

Als onderdeel van een internationale school kan ik garantie geven op een up-to-date training van mezelf, en een breed spectrum van trainingen voor jou als student van de school. Jaarlijks komt master San Gee Tam naar Europa, en kun je ook zelf les van hem hebben. Hierdoor krijgt je training een extra dimensie die je niet wilt missen als je dat eenmaal ervaren hebt!

Cursussen Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
Cursus Golden Flower Tai Chi
(op basis van 10 lessen)
€ 115,00 23
34
€    58,00
€    36,00
Chi Kung lessen
(op basis van 10 lessen)
€ 115,00 23
34
€    58,00
€    36,00
Chi Kung lessen
(op basis van 10-lessenkaart)
€ 135,00 23
34
€    76,00
€    54,00

Wij zijn aangesloten bij de Landelijke Organisatie Golden Flower T’ai Chi Scholen,de International Golden Flower T’ai Chi Association, de Stichting Taijiquan Nederland (STN) en de Stichting Jian Fa.

Meer informatie

Ina Sabanoglu, Golden Flower T’ai Chi™ Instructor
Telefoon: (06) 81 160 384
Email: ina@taichi-apeldoorn.nl
www.goldenflower.nl

www.taichi-apeldoorn.nl