Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

KNNV afdeling Apeldoorn

Met uw Regelrecht strippenkaart krijgt u korting op de jaarlijkse contributie bij de Vereniging voor veldbiologie.

Mijn Apeldoorn

KNNV is de vereniging voor veldbiologie waarbij KNNV staat voor Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging. Een vereniging voor natuurstudie, natuurbeleving en natuurbescherming, vanuit de visie “je geniet meer van de natuur als je er meer van weet”.

Er worden activiteiten georganiseerd zoals inventarisaties, excursies, lezingen, cursussen en natuurbeschermingsactiviteiten. De activiteiten vinden plaats binnen vijf werkgroepen: insecten, vogels, planten, paddenstoelen en sprengen & beken. Deze werkgroepen organiseren studieavonden, lezingen, excursies, inventarisaties en cursussen. Naast de specialistische activiteiten binnen de werkgroepen, wordt ook aandacht besteed aan bredere veldbiologische onderwerpen door middel van lezingen of excursies.  In het winterseizoen worden openbare lezingen georganiseerd over onderwerpen gerelateerd aan “natuur”,  maar gericht op een groter publiek. Kijk voor een indruk van de onderwerpen, die aan bod komen op de agenda op onze website (www.knnv.nl/apeldoorn).

Uw voordeel

Bij inlevering van strippen krijgt u bij KNNV Apeldoorn op het lidmaatschap een korting van € 10,00 op de jaarlijkse contributie van € 32,00.
Verder kunt u diverse activiteiten, waar een bijdrage voor wordt gevraagd, met strippen betalen.

KNNV Apeldoorn Normale
prijs
Aantal strippen Uw prijs

Lidmaatschap KNNV

Activiteiten, lezingen,
bijeenkomsten,

€ 32,00

Diverse prijzen

11
10

Betaling met
strippen

Gratis
€ 2,00

In overleg


Meer informatie

KNNV afdeling Apeldoorn
Contactpersoon Jacob Ruijter
Telefoon: (06) 22 17 24 10
Opgeven als lid via Jan Noorlander
E-mail: ledenadministratie@apeldoorn.knnv.nl of telefoon: (055) 533 14 97
www.knnv.nl/apeldoorn