Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Praktijk de Ruimte

Kinderyoga: spelenderwijs sterker

Mijn Apeldoorn

Steeds meer kinderen hebben baat bij Kinderyoga. De insteek? Vooral samen spelen en ontspannen. Want kinderen moeten elke dag al zoveel, op school en thuis. Daardoor kan er veel spanning in het lichaam ophopen. Bij kinderyoga draait, zit en beweegt alles om……ontspannen plezier!

Uw kind wint veel met kinderyoga. Zoals zelfvertrouwen, concentratie en een goede lichaamshouding. Ook ontdekt uw kind spelenderwijs wat het lichaam allemaal kan. Ze komen er met meer zelfbewustzijn uit en kunnen benoemen wat ze fijn vinden en niet. Maar niet alleen leert uw kind van alles over zichzelf: het oefent ook de respectvolle omgang met anderen.

Kinderyoga is een combinatie van yogaoefeningen, onderlinge kindermassage, visualisatie, ademhalingsoefeningen, mindfulness, bewegen op  muziek, spel, (mandala) tekenen. Iedere les heeft een thema (dieren, oerwoud, seizoenen, ect.) dit is afhankelijk van de belevingswereld van de kinderen. Er is geen competitie, kinderen hoeven niet te presteren. Iedereen doet wat hij of zij kan, je mag jezelf zijn.

Kinderyoga is ervoor alle kinderen en heeft een gunstige werking op de lichamelijke, verstandelijke en emotionele ontwikkeling.

In kleine groepjes

De kinderyogalessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 8 kinderen in de basisschool  leeftijd. Zo kan er naar elk kind geluisterd worden en kunnen ze ook op elkaar reageren.

Yoga Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
Ouder/peuter yoga
*Proefles en gewone les Gratis - Gratis
* Kinderyoga 4-6 jaar
   per les
€   8,00 3 € 0,50
*Tieneryoga 10-14 jaar €   8,00 3 € 0,50


Kinderen in echtscheiding Situaties (KIES)

Dit is een speciaal groepsprogramma voor kinderen waarvan de ouders kort of al langer gescheiden zijn. Dit wordt gegeven door speciaal opgeleiden KIES-coaches. Ik ben een gecertificeerde KIES-coach en geeft deze cursus aan kinderen tussen 7 en 12 jaar. Zie www.kiesvoorhetkind.nl

Kies workshop: Kinderen scheiden ook! Spel en praatgroep. Dit is voor kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool.

KIES Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
4 bijeenkomsten
*60 minuten
€ 100,00 34 €   6,00


Meer informatie

Praktijk de Ruimte
Ceciel Fijman
Telefoonnummer: 06 131 049 79
E-mail: info@praktijkderuimte.com
www.praktijkderuimte.com