Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Foenix Kringloopwinkels *

In de Foenix Kringloopwinkels is elke strip van €2,00 liefst € 2,50 waard. De strip van €3,00is bij ons €3,50 waard.

Mijn Apeldoorn

Kringloop & re-integratie

Elke dag iets nieuws in de winkels van Foenix. De gezelligste kringloopwinkels van Apeldoorn.
Hier vind je altijd wel iets bijzonders, leuks of waardevols. Iedere dag nieuwe aanvoer van allerlei artikelen, zoals kleding, huisraad, boeken, meubels, speelgoed, lampen gewoon te veel om op te noemen. Dus een goede reden om hier dagelijks te komen.

Foenix heeft verschillende locaties met ieder zijn eigen karakter, aanbod en functie. Kom winkelen in onze kringloopwinkels, lunchen bij Loods 17 of geef je spullen een tweede (of derde) leven.
 
Openingstijden winkels Apeldoorn:
Foenix winkel
Vlijtseweg 136
7317 AK  APELDOORN

Maandag t/m zaterdag 9.00 - 17.00 uur 
Koopzondag: iedere eerste zondag van de maand 12.00 - 17.00 uur

Repaircafé

Bij het vernieuwde permanente Repaircafé kun je terecht voor reparatie aan kleingoed met een stekker. Samen met jou wordt gekeken of het defect is op te lossen. Kan dat met onderdelen uit onze eigen voorraad dan kunnen wij deze vervangen tegen een kleine vergoeding. Is het niet meer te repareren dan kunnen wij zorgen voor verantwoorde afvoer en verwerking

Elektroshop

Alle artikelen met stekker; van wasmachine tot televisie, koffiezetapparaten tot computers, zijn alleen te koop in deze winkel.

Lunchroom Loods17

In onze lunchroom kun je terecht voor een heerlijk kopje Italiaanse koffie, gebak, wat fris en verse lunchgerechten. Ook catering is mogelijk op aanvraag. Met liefde wordt er uit de Loods gewerkt aan de lekkerste gerechten. Vanuit verschillende culturen wordt gekookt en gebakken onder leiding van onze koks, maar ook voor de populaire uitsmijter kun je bij ons terecht. Op vrijdag serveren wij alleen maar vegetarische gerechten. Ons handelsmerk zijn de heerlijke kokoskoekjes die wij iedere dag voor jou bakken.

Aanschuiftafel bij Loods17

Op woensdagmiddag eet je mee voor €3,75 tijdens onze aanschuiftafel. Het is iedere keer weer een verrassing wat je eet en met wie je eet! Iedere woensdag van 12.00 – 13.30

Foenix winkel
Aruba 6
7332 BK APELDOORN 

Fietsenwerkplaats
Inpandig zit onze fietsenwerkplaats vol handige vakmensen die jouw fiets kunnen repareren en werken aan de fietsen die wij verkopen. Als je een fiets koopt bij Foenix, dan weet je dat deze is nagekeken, indien nodig gerepareerd en schoongemaakt. Bovendien koop je bij ons een fiets met garantie. Wel zo betrouwbaar!

Vinylplaten

Hier vind je boven een prachtige afdeling met een groot assortiment van diverse soorten muziek op vinyl.

Foenix winkel
Molenmakershoek 7 
7328 JK APELDOORN  

’s Heerenloo

Ook al is het voor de klanten niet zichtbaar dat achterin het pand ’s Heerenloo zit met haar schildersgroep (link ’s Heerenloo Originals), de sociale sfeer is hier wel voelbaar. In de winkel vind je naast alle productgroepen een groot assortiment aan meubels. Dit is de enige winkel waar je op aanvraag ook meubels kunt laten schilderen.

De bruidskamer

De bruidskamer is een store in store met paskamer, stijladvies en natuurlijk trouwjurken. Er hangen meer dan 50 jurken in diverse maten en soorten. Voor bij passende schoenen en accessoires kun je hier ook terecht. Voor de kinderen hebben wij ook mooie jurken hangen.

Wil je graag passen? Maak dan een afspraak: 055-3032217

Koffiehoek

In ons oudste pand vind je de unieke kringloopbeleving. In deze winkel hebben wij een gezellige koffiehoek.
 

Uw voordeel

In de Foenix Kringloopwinkels is elke strip van €2,00 maar liefst € 2,50 en de strip van €3,00, €3,50 waard!

Kidskaart

Deze deelnemer doet ook meer met de Kidskaart / Schoolkaart.
Bij betaling met de bonnen van de Kidskaart / Schoolkaart geeft deze deelnemer bovendien 10% korting.

Meer informatie

Foenix
Telefoon: (055) 533 94 82 op werkdagen van 9.00-17.00 uur
www.foenix.nl