Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Smart Fix Apeldoorn

Telefoon winkel voor inkoop, verkoop van smartphones, verkoop van accessoires en alle telefoon reparaties.

Mijn Apeldoorn

Telefoon winkel voor inkoop, verkoop van smartphones, verkoop van accessoires en alle telefoon reparaties. Heeft u een kapotte smartphone of is uw tablet of iPad defect, wij van Smart Fix Apeldoorn zijn er voor professionele, snelle én voordelige reparatie. Wij repareren tegen de scherpste tarieven en de meeste reparaties zijn ook nog eens klaar terwijl u wacht. Dát is het unieke wat wij u als Smart Fix Apeldoorn bieden.

Heeft u een nieuwe of tweedehandse smartphone, tablet of iPad nodig, dat vindt u tegen zeer scherpe prijzen bij Smart Fix Apeldoorn. Ook kunt u bij ons accessoires voor uw smartphone, tablet of laptop kopen. Tevens vindt u bij ons reiskoffers of bent u op zoek naar een goede kwaliteit luidspreker om lekker van muziek te genieten of op zoek naar een originele cadeau om weg te geven, dan bent u bij Smart Fix Apeldoorn aan het juiste adres. 
Smart Fix Apeldoorn  is een jong bedrijf dat gelooft in kwaliteit en eerlijkheid. Het belang van onze klanten staat centraal. We doen ons best om alle problemen van onze klanten effectief en succesvol op te lossen.

Uw voordeel

In overleg krijgt u bij inlevering van strippen 10% korting op het assortiment.

Meer informatie

Smart Fix Apeldoorn
Stationstraat 289b (tegenover Bever)
7311 ME Apeldoorn
Telefoon: 055 312 50 92
Mobiel: 06 285 678 60

Wij hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Loop zonder afspraak binnen bij Smart Fix Apeldoorn
Professionaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal