Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Terre des Hommes

Mijn Apeldoorn

De meest waardevolle winkel in uw omgeving

Kent u de winkels van Terre des Hommes? Er is er één bij u in de buurt. Volledig gerund door vrijwilligers. U kunt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit kopen en brengen.

De winkel van Terre des Hommes Apeldoorn wordt gerund door circa 40 vrijwilligers. Door verkoop van de betere tweedehands producten wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan diverse programma’s van kinderhulporganisatie Terre des Hommes, zodat wereldwijd kinderuitbuiting gestopt kan worden.
In de winkel worden kwalitatief goede tweedehands dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, sieraden, klein huisraad, curiosa, speelgoed, cd’s en dvd’s verkocht. De winkel heeft ook een goed aanbod van tweedehands boeken.

U kunt ook uw mooie spullen een tweede leven geven door ze weg te brengen naar de Terre des Hommes winkel. Wij zijn blij met allerlei zaken van tweedehands kleding tot (kleine) spullen voor in huis. Dankzij uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.

Waarom een Terre des Hommes winkel bezoeken?

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering. Want de opbrengst van de winkel kom geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.

Kom snel langs voor een kijkje in de winkel waar u uw strippen kunt verzilveren.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.30 - 17.00 uur
Zaterdag 09.30 - 16.00 uur


Meer informatie

Terre des Hommes
Schubertlaan 24
7333 CV Apeldoorn
Telefoon: (055) 2 049 009
www.terredeshommes.nl