Sport en cultuur

Voor ieder kind is het belangrijk om te doen aan sport en cultuur. Muziekles, sporten of je terugtrekken in je eigen belevingswereld, welk kind wil dit niet? Kinderen kunnen zo ontdekken waar zij goed in zijn, plezier maken en zich ontwikkelen.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld kan u helpen met de betaling van sport- en culturele lidmaatschappen.
Een aanvraag is eenvoudig via de website of telefonisch in te dienen.
Meer informatie

CODA Apeldoorn

CODA is een museum, maar ook een archief en bibliotheek! Kinderen tot en met 17 jaar krijgen gratis een abonnement. Met het bibliotheekpasje kunnen ze onbeperkt boeken lenen. Kinderen onder de 2 jaar ontvangen gratis het boekstartkoffertje.
Meer informatie

Sport van de maand

Dé manier voor basisschoolkinderen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende sporten en sportverenigingen uit de omgeving van Apeldoorn. Door deel te nemen aan verschillende sporten kun je ontdekken welke sport het beste bij jou past!
Meer informatie 

Vergoeding zwemdiploma A

U kunt een vergoeding krijgen voor de zwemlessen voor diploma A van uw kind(eren) in de leeftijd van 4,5 jaar tot 18 jaar. U moet daarvoor voldoen aan de voorwaarden van de RegelRecht regeling. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw inkomen en van de leeftijd van uw kind.
Meer informatie