Activiteitenkalender, vrije tijd en verjaardag

Een leuk dagje uit met uw kinderen. De verjaardag van uw kind vieren. Hier leest u meer over een geslaagd kinderfeestje of leuke uitstapjes in en om Apeldoorn. Want: Alle kinderen doen mee!

KIDSmiddag ‘Ontdek het verhaal achter Blubb....’

Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar op 22 januari 2020 in het gebouw achter de Julianakerk aan de Deventerstraat 91 in Apeldoorn van 14.00 tot 17.00 uur. De middag bestaat uit pollepelpoppen maken, spel, broodjes bakken op een vuurkorf (én opeten), een interactief verhaal en een theatervoorstelling van Poppentheater ‘Apenstaartje’. Opgeven kan via kidsmiddagen@pwano.nl  Let op: vol is vol!
Meer informatie

Verjaardagspakket

De verjaardag van uw kind is een feestje dus dat mag gevierd worden! Stichting Feestneus geeft een verjaardagspakket aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. In het pakket zit versiering, een traktatie én een cadeautje voor uw kind! Tegen inlevering van 1 RegelRecht strip kunt u een pakket aanvragen.
Meer informatie

Speelgoedwinkel De Schatkist

Speelgoed uitzoeken! Hoe heerlijk is dat als je kind bent. Speelgoedwinkel De Schatkist gunt kinderen dat fijne gevoel. Zij zamelen gebruikt, maar goed speelgoed in, maken het schoon en bieden het aan de winkel. Speelgoedwinkel De Schatkist is een winkel speciaal voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen.
Ontvangt u een RegelRecht Strippenkaart en hebt u kinderen t/m 12 jaar, komt dan langs bij De Schatkist. Op vertoon van uw strippenkaart kan uw kind (of uw kinderen) vier keer per jaar speelgoed én een mooi boek uitkiezen. U hoeft hiervoor geen strippen in te leveren. Speelgoedwinkel De Schatkist is een winkel zonder kassa.
Meer informatie

RegelRecht Strippenkaart

Ieder jaar geeft de gemeente een extraatje aan inwoners met een laag inkomen, de RegelRecht Strippenkaart. Met deze strippenkaart kunt u bijvoorbeeld met korting naar de Julianatoren, het zwembad of het theater. Kijk op de website welke uitstapjes er zijn met de RegelRecht strippenkaart. Kinderen komen vervolgens automatisch in aanmerking voor de Kidskaart.
Meer informatie

CODA junior

Beleef en ontdek CODA Junior. Het is een fantastische plek waar kinderen de wereld kunnen ontdekken. Ze beleven er de mooiste avonturen, kunnen heerlijk wegdromen, een spannend spel op de allernieuwste Xbox One spelen of gewoon een mooi boek lezen.
Meer informatie

Kidsproof

Op de website van Kidsproof Apeldoorn – Deventer staan allemaal leuke tips voor een dagje uit of zelf-maak-tips voor een dagje thuis. In de Uitagenda staan vaak ook gratis uitstapjes.
Meer informatie

Kinderfeestje

Bij een verjaardag hoort een kinderfeestje. Ook als dat voor u financieel niet lukt. Zit uw kind nog op de basisschool en lukt het u niet om zelf een kinderfeestje te verzorgen? Kijk dan eens op uitgesteldekinderfeestjes.nl. Hier leest u meer over het aanvragen van een kinderfeestje.

Kledingbank

Heeft u financiële problemen? Dan kunt u bij de kledingbank van Sant’Egidio 1 keer in de maand kleding uitzoeken als dat nodig is. De kledingbank is op woensdag ochtend en zaterdagmiddag geopend aan de Oude Beekbergerweg 157.
Meer informatie

Activiteitenkalender

Elke dinsdag en vrijdag: